• Η νέα φιλοσοφία του "Zero Waste Tourism". Η νέα τάση και εφαρμογή του στην Ελληνική τουριστική πραγματικότητα.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού
    Συγγραφείς: Γιαπιτζάκη, Αικατερίνη; Τσαβδαρίδη Φον Χέμπελ, Αλκυών; Ψαράς, Νικόλαος
    Επιβλέπων καθηγητής: Τριανταφύλλου, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-10-09
    Ο τουριστικός κλάδος έχει πλέον περάσει σε μια νέα εποχή, αυτή του Zero Waste Tourism. Ο πληθωρισμός, η οικονομία που συνεχώς αναπτύσσεται και η γρήγορη αστικοποίηση, έχουν συμβάλλει στην επιτάχυνση της παραγωγής στερεών ...
  • Η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μαλεβιζίου σε συνδυασμό με την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του Δήμου.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού
    Συγγραφείς: Αποστολάκη, Μαρία - Ευτυχία; Φαρσάρη, Ναταλία; Farsari, Natalia
    Επιβλέπων καθηγητής: Τριανταφύλλου, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-07-03
    Στην παρούσα εργασία ασχοληθήκαμε με την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του Δήμου Μαλεβιζίου στις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής. Τα τελευταία χρόνια, ο γαστρονομικός τουρισμός αναπτύσσεται όλο και ...
  • Τουρισμός κρουαζιέρας. Η περίπτωση του Ηρακλείου, τάσεις και εξελίξεις στο marketing.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού
    Συγγραφείς: Διακογεωργίου, Ιπποκράτης
    Επιβλέπων καθηγητής: Τριανταφύλλου, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-09-24
    Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αύξηση των εισερχόμενων τουριστών κρουαζιέρας και κρουαζιερόπλοιων στην χώρα μας με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα άτομα να επισκέπτονται την Ελλάδα. Σκοπός της εργασίας είναι να αναφέρει ...