Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Συγγραφέα "Magkiosi, Athanasia"
-
Το ελαιόλαδο και η συμβολή του στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Μαγκιώση, Αθανασία; Πίνδη, Βασιλική
Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-03-03Το ελαιόλαδο είναι η κύρια πηγή λίπους στη Μεσογειακή διατροφή, η οποία συνδέεται με χαμηλή θνησιμότητα για καρδιαγγειακές παθήσεις. Παρ 'όλα αυτά, τα δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση ελαιόλαδου και τα πρωτεύοντα τελικά ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες