Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Συγγραφέα "Vamvaki, Kyriaki"
-
Το ακρυλαµίδιο στα τρόφιµα.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Βαμβάκη, Κυριακή; Νομικού, Μαρία
Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-07-14Το ακρυλαµίδιο είναι µια µη πτητική, υδατοδιαλυτή, κρυσταλλική ένωση η οποία βρίσκεται κυρίως στις επεξεργασµένες τροφές και κυρίως στις τροφές που είναι πλούσιες σε υδατάνθρακες. Συνεπώς, το ακρυλαµίδιο απαντάται συχνότερα ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες