• Διαθεσιμότητα υγρών και η επίδραση τους στον ανθρώπινο οργανισμό και στην αθλητική απόδοση.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Μέρμηγκας, Χρήστος; Τσιώλης, Αθανάσιος
    Επιβλέπων καθηγητής: Βενιαμάκης, Ελευθέριος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2024-02-12
    Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από περίπου 70% νερό. Κατέχει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη κυτταρική ομοιόσταση και ζωή, καθώς μπορεί και επηρεάζει μια πληθώρα λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού. Μερικές από αυτές ...