Εμφάνιση απλής εγγραφής

Hotel quality management of Crete.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΦωσκολάκης, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorFoskolakis, Konstantinosen
dc.date.accessioned2020-03-05T12:11:09Z
dc.date.available2020-03-05T12:11:09Z
dc.date.issued2020-03-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9287
dc.description.abstractΜε αυτή την εργασία θα παρουσιάσω τον τρόπο και τις διαδικασίες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών των ξενοδοχείων στους φιλοξενούμενους. Αναπτύσσω την πτυχιακή μου γύρω από τα χαρακτηριστικά που δύναται να προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο, τις διαδικασίες και φυσικά την συνεισφορά του προσωπικού στην ολοκληρωμένη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για τον σκοπό ο οποίος είναι η ευχαρίστηση των φιλοξενούμενων στις διακοπές τους. Τα βασικά συμπεράσματα είναι κατά πόσο μπορούμε και πρέπει βελτιωθούμε και ως εκ’ τούτου ποια είναι τα μειονεκτήματα ώστε να τα αξιολογήσουμε και στη συνέχεια να εντρυφήσουμε στο πως θα επιλυθούν . Φυσικά η περίπτωση της Κρήτης και των Νομών είναι εκείνη που μπορεί να μας μάθει, από λάθη και μειονεκτήματα και προστριβές μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. Διότι όπως θα δούμε και παρακάτω η Κρήτη παίζει ένα από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στην οικονομία του Τουρισμού για την Ελλάδα και φυσικά πως μπορεί και καλύπτει ποσοστό από απώλειες των άλλων τομών που πλήττονται και ιδιαιτέρα στη περίοδο της κρίσης. Το ερωτηματολόγιο επιδεικνύετε ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαπιστωθούν οι προσωπικές οι ενέργειες που ακολουθούνται από τις επιχειρήσεις του κλάδου για βιωσιμότητα των παρερχόμενων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Από τις μεθόδους έρευνας επέλεξα το ερωτηματολόγιο με το οποίον ανταποκρίθηκαν στις απαντήσεις, 12 Ξενοδοχεία, από το σύνολο των 20. Έγινε έρευνα σε 40 ξενοδοχεία 5* αστέρων της Κρήτης, 10 ανά Νομό. Ως ανάλυση στο ερωτηματολόγιο χρησιμοποίησα τις απαντήσεις ανά δυο ερωτήσεις, και με το ποσοστό με βάση το 12 ξενοδοχεία που μου απάντησαν δημιούργησα διαγράμματα για να αποτυπώσω τη διαφορά ανάμεσα στα ενεργά στοιχεία της ξενοδοχειακής μονάδας που γνωρίζει πως: χρειάζεται βελτιώσεις παρόλα αυτά κάνει χρήση τεχνολογικών μέσων για να διευκολύνει την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών υλικών και άυλων, και να προσδώσει σημασία στην αξιοπιστία της. Οι οικονομικοί λόγοι όπως η κρίση φρόντισαν οι διευθυντές αλλά και όλο το προσωπικό να περάσουν χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από την ομολογούμενος προβλεπόμενη στενότητα όσον αφορά τις επιδόσεις του ξενοδοχείου.el
dc.description.abstractIn this work I will present the way and procedures of providing quality services to the guests. I develop my undergraduate degree on the features that each hotel can offer, the procedures and of course the staff's contribution to the complete provision of quality services for the purpose of making guests enjoy their vacation. The key conclusions are to what extent we can and should improve and therefore what are the disadvantages of assessing them and then digging into how they will be resolved. Of course, the case of Crete and the Prefectures is the one that can teach us, from mistakes and disadvantages and frictions among the businesses of the industry. Because, as we shall see below, Crete plays one of the most important contributors to the tourism economy for Greece and of course it can and does cover a percentage of the losses of other sectors affected, especially during the crisis. The questionnaire demonstrates one of the best ways to identify personal actions taken by businesses in the industry for the sustainability of high-quality services provided. From the survey methods, I selected the questionnaire in which they responded to the responses, 12 Hotels out of a total of 20. Surveyed in 40 hotels of 5 * star hotels in Crete, 10 per Prefecture. In analyzing the questionnaire I used the answers to two questions and based on the rate of the 12 hotels that responded to me I created diagrams to illustrate the difference between the active elements of a hotel unit that knows how: it needs improvements though it does use technological means to facilitate the provision of the material and intangible services offered and to give importance to its reliability. Financial reasons such as the crisis made sure that managers and all staff passed through without creating any particular problems beyond the admittedly anticipated tightness of hotel performance.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμούel
dc.publisherΗ.Μ.U, School of Management and Economic Sciences (SMES), Business Administration and Tourism Dept.en
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.titleΔιαχείριση ποιότητας ξενοδοχείων της Κρήτης.el
dc.titleHotel quality management of Crete.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΦωσκολάκης, Κωνσταντίνοςel
heal.creatorNameFoskolakis, Konstantinosen
heal.publicationDate2020-03-05
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9287
heal.abstractΜε αυτή την εργασία θα παρουσιάσω τον τρόπο και τις διαδικασίες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών των ξενοδοχείων στους φιλοξενούμενους. Αναπτύσσω την πτυχιακή μου γύρω από τα χαρακτηριστικά που δύναται να προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο, τις διαδικασίες και φυσικά την συνεισφορά του προσωπικού στην ολοκληρωμένη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για τον σκοπό ο οποίος είναι η ευχαρίστηση των φιλοξενούμενων στις διακοπές τους. Τα βασικά συμπεράσματα είναι κατά πόσο μπορούμε και πρέπει βελτιωθούμε και ως εκ’ τούτου ποια είναι τα μειονεκτήματα ώστε να τα αξιολογήσουμε και στη συνέχεια να εντρυφήσουμε στο πως θα επιλυθούν . Φυσικά η περίπτωση της Κρήτης και των Νομών είναι εκείνη που μπορεί να μας μάθει, από λάθη και μειονεκτήματα και προστριβές μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. Διότι όπως θα δούμε και παρακάτω η Κρήτη παίζει ένα από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στην οικονομία του Τουρισμού για την Ελλάδα και φυσικά πως μπορεί και καλύπτει ποσοστό από απώλειες των άλλων τομών που πλήττονται και ιδιαιτέρα στη περίοδο της κρίσης. Το ερωτηματολόγιο επιδεικνύετε ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαπιστωθούν οι προσωπικές οι ενέργειες που ακολουθούνται από τις επιχειρήσεις του κλάδου για βιωσιμότητα των παρερχόμενων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Από τις μεθόδους έρευνας επέλεξα το ερωτηματολόγιο με το οποίον ανταποκρίθηκαν στις απαντήσεις, 12 Ξενοδοχεία, από το σύνολο των 20. Έγινε έρευνα σε 40 ξενοδοχεία 5* αστέρων της Κρήτης, 10 ανά Νομό. Ως ανάλυση στο ερωτηματολόγιο χρησιμοποίησα τις απαντήσεις ανά δυο ερωτήσεις, και με το ποσοστό με βάση το 12 ξενοδοχεία που μου απάντησαν δημιούργησα διαγράμματα για να αποτυπώσω τη διαφορά ανάμεσα στα ενεργά στοιχεία της ξενοδοχειακής μονάδας που γνωρίζει πως: χρειάζεται βελτιώσεις παρόλα αυτά κάνει χρήση τεχνολογικών μέσων για να διευκολύνει την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών υλικών και άυλων, και να προσδώσει σημασία στην αξιοπιστία της. Οι οικονομικοί λόγοι όπως η κρίση φρόντισαν οι διευθυντές αλλά και όλο το προσωπικό να περάσουν χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από την ομολογούμενος προβλεπόμενη στενότητα όσον αφορά τις επιδόσεις του ξενοδοχείου.el
heal.abstractIn this work I will present the way and procedures of providing quality services to the guests. I develop my undergraduate degree on the features that each hotel can offer, the procedures and of course the staff's contribution to the complete provision of quality services for the purpose of making guests enjoy their vacation. The key conclusions are to what extent we can and should improve and therefore what are the disadvantages of assessing them and then digging into how they will be resolved. Of course, the case of Crete and the Prefectures is the one that can teach us, from mistakes and disadvantages and frictions among the businesses of the industry. Because, as we shall see below, Crete plays one of the most important contributors to the tourism economy for Greece and of course it can and does cover a percentage of the losses of other sectors affected, especially during the crisis. The questionnaire demonstrates one of the best ways to identify personal actions taken by businesses in the industry for the sustainability of high-quality services provided. From the survey methods, I selected the questionnaire in which they responded to the responses, 12 Hotels out of a total of 20. Surveyed in 40 hotels of 5 * star hotels in Crete, 10 per Prefecture. In analyzing the questionnaire I used the answers to two questions and based on the rate of the 12 hotels that responded to me I created diagrams to illustrate the difference between the active elements of a hotel unit that knows how: it needs improvements though it does use technological means to facilitate the provision of the material and intangible services offered and to give importance to its reliability. Financial reasons such as the crisis made sure that managers and all staff passed through without creating any particular problems beyond the admittedly anticipated tightness of hotel performance.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμούel
heal.academicPublisherΗ.Μ.U, School of Management and Economic Sciences (SMES), Business Administration and Tourism Dept.en
heal.titleΔιαχείριση ποιότητας ξενοδοχείων της Κρήτης.el
heal.titleHotel quality management of Crete.en
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordξενοδοχείο, ποιότητα υπηρεσιών, Κρήτηel
heal.keywordhotel, quality of services, Creteen
heal.accessfreeel
heal.advisorNameΑπλαδάς, Γεώργιοςel
heal.advisorNameApladas, Georgiosen
heal.advisorID.emailapladas@hmu.gr
heal.academicPublisherIDΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιοel
heal.academicPublisherIDΗ.Μ.U Hellenic Mediterranean University‎en
heal.fullTextAvailabilitytrueel
tcd.distinguishedfalseel
tcd.surveyfalseel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States