Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "οργάνωση"
Αποτελέσματα 1-20 από 29
-
Βασικές αρχές οργάνωσης δημόσιου νοσοκομείου ή ιδιωτικού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-05-2012Η παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην οργάνωση των νοσοκομειακών μονάδων και στις λειτουργίες τους. Στα πρώτα κεφάλαια αναφέρονται αρχές οργάνωσης και λειτουργίες των νοσοκομείων. Επιπλέον, παρουσιάζονται θέματα που ... -
Επιχειρηματικότητα και νέες τεχνολογίες.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Με τον όρο επιχειρηματικότητα εννοούμε την διαδικασία που περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες, δραστηριότητες και ενέργειες που συνδέονται με τον εντοπισμό των ευκαιριών και την δημιουργία μιας οργάνωσης που θα τις αξιοποιεί ... -
Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία του τουριστικού γραφείου με ειδική αναφορά στο σχεδιασμό, την διαμόρφωση, προωθηση και πώληση του τουριστικού πακέτου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Οι λόγοι που οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν διακοπές είναι ασαφείς. Η ανάγκη τους να ταξιδέψουν, πολλές φορές χαρακτηρίζεται περισσότερο από την επιθυμία τους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα παρά το ενδιαφέρον τους να ... -
'Ιδρυση, οργάνωση, λειτουργία των επιχειρήσεων (Ειδική αναφορά στο Μάρκετινγκ).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-02-2015Ο όρος «οργάνωση» είναι ένας όρος που, αν και έχει απασχολήσει αρκετά τους επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, εντούτοις η έννοιά του δεν είναι ακόμη και σήμερα πλήρως κατανοητή. Πολλές φορές λέγεται από τους ειδικούς ότι «με ... -
Ο συνεδριακός τουρισμός σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2015Η οργάνωση συνεδρίων αποτελεί ίσως έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους και δυναμικούς κλάδους για το τουριστικό προϊόν. O Συνεδριακός τουρισμός σε Ελλάδα και Κύπρο, αναλύει προβλήματα τα όποια παρουσιάζονται στην οργάνωση ... -
Ο τουρισμός και οι προδιαγραφές οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων φιλοξενίας στη χώρα μας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η πτυχιακή μας αφορά τον Τουρισμό και τις Προδιαγραφές Οργάνωσης και Λειτουργίας των Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στην χώρα μας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελληνική Οικονομία στηρίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον τουρισμό. Στον ... -
Ο τρόπος λήψης αποφάσεων στην μονοπρόσωπη εταιρία περιορισμένης ευθύνης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε είναι ένας ιδιαίτερος εταιρικός τύπος που εισήχθει στο ελληνικό δίκαιο με το άρθρο 2 του Π.Δ. 279/93 και σε συμμόρφωση προς την δωδέκατη Κοινοτική Οδηγία 98/667, προστέθηκε στον Ν. 3190/1955 το άρθρο ... -
Οργάνωση & διοίκηση επισιτιστικών τμημάτων. Λειτουργία εστιατορίου ως τμήμα ξενοδοχειακής επιχείρησης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Σκοπός λοιπόν της παρούσας εργασίας είναι η ανάλυση της οργάνωσης ενός εστιατορίου, και πιο συγκεκριμένα η διάταξη των κεφαλαίων έχει ως εξής: το πρώτο κεφάλαιο αποτελεί μια εισαγωγή στην ευρύτερη έννοια της λειτουργίας ... -
Οργάνωση εστιατορίου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-07-2008Με τον όρο εστιατόριο εννοούμε μία μεγάλη ποικιλία επισιτιστικών καταστημάτων που είναι απαραίτητα για να ικανοποιούν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της κοινωνίας μας. Έτσι έχουμε χώρους που χαρακτηρίζονται ως ... -
Οργάνωση και διοίκηση Boutique ξενοδοχείων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-07-2011Η παρούσα εργασία έχει στόχο να μελετήσει την οργάνωση και τη διοίκηση ενός μπουτίκ ξενοδοχείου. Η οργάνωση είναι μία έννοια που μπορεί να δεχθεί αρκετές ερμηνείες. Αρχικά μπορούμε να ισχυρισθούμε ότι οργάνωση είναι μία ... -
Οργάνωση και διοίκηση παραπόνων στις τουριστικές υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές μονάδες.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-11-2010Στα πλαίσια της παρούσας πτυχιακής εργασίας θα αναλυθεί και θα τεκμηριωθεί η έννοια και η σημασία της αποτελεσματικής Οργάνωσης και Διοίκησης των παραπόνων. Η διερεύνηση του συγκεκριμένου θέματος γίνεται σκόπιμη, δεδομένου ... -
Οργάνωση και η λειτουργία του Food & Beverage Management στα μεγάλα ξενοδοχεία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η εκπόνηση της εργασίας πραγµατοποιήθηκε βάση βιβλιογραφικής Διερεύνησης και συμμετοχικής παρατήρησης στο ξενοδοχείο OLD ENGLAND HOTEL. Αρχικά έγινε µία διατύπωση και οριοθέτηση του θέµατος. Έπειτα ακολούθησε µελέτη ... -
Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων εξωτερικών catering. Μέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 05-07-2010Η σύγχρονη τάση για πραγματοποίηση κοινωνικών αλλά και επιχειρηματικών εκδηλώσεων μεγάλου βεληνεκούς ώθησε τις επιχειρήσεις να ασχοληθούν με τον κλάδο της οργάνωσης και τροφοδοσίας εκδηλώσεων. Η παρούσα πτυχιακή εργασία ... -
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου A LA CARTE.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2009Η εργασία αναφέρεται στην οργάνωση που χρειάζεται ενα εστιατόριο a la carte για να λειτουργήσει τα τμήματα τα οποία υπάρχουν μεσα σε αυτό και το προσωπικό το οποίο δουλευει στα τμήματα. -
Οργάνωση και λειτουργία κεντρικού bar ξενοδοχείου 5 αστέρων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-02-2012Το main bar ενός ξενοδοχείου αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα στο επισιτιστικό τμήμα του ξενοδοχείου τόσο για τα κέρδη που αποφέρει όσο και για τις δημόσιες σχέσεις που αναπτύσσει με τους πελάτες της επιχείρησης. Τα ... -
Οργάνωση και λειτουργία της ΔΕΥΑ Χανίων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η ΔΕΥΑΧ συστήθηκε σε εφαρμογή του νόμου 1069/80 το 1980 κ διοικείται από 11 μελες συμβουλίου. Κάτω από την εποπτεία του Δ.Σ βρίσκεται ο Γ.Δ κ η πρόσληψη του προσωπικού γίνεται συμφώνα με το τρόπο πρόσληψης των Ο.Τ.Α. Δυο ... -
Οργάνωση και λειτουργία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μονοφατσίου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η διπλωματική εργασία έχει ως στόχο να περιγράψει την οργάνωση και τη λειτουργία με κεντρικό άξονα την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μονοφατσίου. Κατά την διάρκεια των τριάντα επτά χρόνων λειτουργίας της, έχει καταφέρει ... -
Οργάνωση και λειτουργία του συνεταιρισμού φαρμακοποιών Ξάνθης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Τι είναι συνεταιρισμός; Συνεταιρισμός είναι μια αυτόνομη ένωση προσώπων, που ενώνονται εθελοντικά ( προαιρετικά ) για να αντιμετωπίσουν τις κοινές οικονομικές , κοινωνικές ,πολιτιστικές ανάγκες και επιδιώξεις μέσα από μια ... -
Οργάνωση και λειτουργίες ολυμπιακού χωριού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Ο ΟΕΚ, συμμετέχοντας ενεργά στη μεγάλη εθνική προσπάθεια της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, και με στόχο να καλύψει τις αυξημένες στεγαστικές ανάγκες των δικαιούχων του στην Αττική, ανέλαβε το έργο ... -
Οργάνωση και τεχνική εστιατορίου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 17-03-2010Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να καταγράψει τις ιδανικές συνθήκες για την ομαλή λειτουργία εστιατορειακών μονάδων που όμως δεν θα συγκρούεται με τους κανόνες ασφαλείας, τους κανόνες υγιεινής, το περιβάλλον, με τα συμφέροντα ...