Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Λέξεις κλειδιά "διατροφική αξία"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Αυγοτάραχο Μεσολογγίου , το χαβιάρι της Αιτωλοακαρνανίας : θρεπτική αξία , παραγωγή , διακίνηση και κατανάλωση.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-10-27Τα προϊόντα από αυγά ψαριού είναι πολύ διαδεδομένα σε όλες τις αγορές ανά τον κόσμο. Στον Ελλαδικό χώρο το πιο γνωστό προϊόν από αυγά ψαριού παράγεται στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου –Αιτωλικού. Είναι το μόνο στη κατηγορία ... -
Η διατροφική αξία της πατάτας και η θέση της στη Μεσογειακή διατροφή.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-12-14Η πατάτα έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο καλλιεργητικής και εμπορικής δραστηριότητας ανά τα χρόνια. Το παραγόμενο λαχανικό, η πατάτα, είναι διαχρονικά ένα από τα κύρια τρόφιμα στην διατροφή των ... -
Οι επιδράσεις των τρουφών στην ανθρώπινη υγειά.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-06-11Οι τρούφες είναι ένας είδος μανιταριών, που αναπτύσσονται κάτω από το έδαφος, με υψηλή εμπορική αξία και ιδιαίτερη θέση στη γαστρονομία, λόγω του έντονου αρώματός τους και της ευχάριστης γεύσης τους. Παράλληλα, οι τρούφες ...